Canapele

  • Toate
  • Canapele

Canapea Marcela 267

Detalii Tehnice Canapeaua Marcela 267 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Alonso 266

Detalii Tehnice Canapeaua Alonso 266 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Allegro 265

Detalii Tehnice Canapeaua Allegro 265 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Maximus 264

Detalii Tehnice Canapeaua Maximus 264 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Andrea 263

Detalii Tehnice Canapeaua Andrea 263 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Armando 262

Detalii Tehnice Canapeaua Armando 262 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Valencia 261

Detalii Tehnice Canapeaua Valencia 261 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Set Canapele Firenze 260

Detalii Tehnice Setul de canapele Firenze 260 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Divano 259

Detalii Tehnice Canapeaua Divano 259 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Daniela 258

Detalii Tehnice Canapeaua Daniela 258 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Francesca 257

Detalii Tehnice Canapeaua Francesca 256 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Divano 256

Detalii Tehnice Canapeaua Divano 256 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapele Set Brema 222/32

Detalii Tehnice Canapele Set Brema 222/32 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Larisa 253

Detalii Tehnice Canapea Larisa 253 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Incontro 252

Detalii Tehnice Canapea Incontro 252 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Set Veronica 213

Detalii Tehnice Canapeaua Set Veronica 213 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Set Versailles 214

Detalii Tehnice Canapeaua Set Versailles 214 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Set Ion 215

Detalii Tehnice Canapeaua Set Ion 215 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Set Fiorino 216

Detalii Tehnice Canapeaua Set Fiorino 216 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Set Viorel 218

Detalii Tehnice Canapeaua Set Viorel 218 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Set Village 219

Detalii Tehnice Canapeaua Set Village 219 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Set Romeo 221

Detalii Tehnice Canapea Set Romeo 221 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Set Barocco Medaglion

Detalii Tehnice Canapea Set Barocco Medaglion este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Set Giulietta 223

Detalii Tehnice Canapea Set Giulietta 223 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Set Roza 224

Detalii Tehnice Canapea Set Roza 224 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Set Magda 227

Detalii Tehnice Canapea Set Magda 227 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Set Alberto 228

Detalii Tehnice Canapea Set Alberto 228 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Set Carlotta 230

Detalii Tehnice Canapea Set Carlotta 230 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Set Incontro 251

Detalii Tehnice Canapea Set Incontro 251 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Canapea Chesterfield 255

Detalii Tehnice Canapele Chesterfield 255 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.