Suntem o firma italiano-romana specializata in productia si comercializarea de mobilier din lemn masiv. In anul 2012 am hotarat deschiderea unei sectii de productie la Patarlagele in judetul Buzau. Astfel s-a nascut VD Interior, continuarea unei traditii italiene de jumatate de veac.

Un hotel de lux un restaurant rafinat, o cafenea eleganta, o casa de prestigiu, sunt medii la care ne gandim cand creem produsele noastre, imbinand cea mai veche traditie artizanala cu cele mai noi tehnologii.

VD Interior va pune la dispozitie scaune realizate in stilul clasic italian, inspirate atat din Renasterea franceza cat si din cea italiana. Fiecare model de scaun poate avea brate sau nu, in functie de dorinta dumneavoastra. Ele sunt in stil Luis XV, Luis XVI, Baroc si Empire. Toate produsele din categoria scaune sunt finisate manual, cu o mare atentie pentru detalii.

Va oferim o gama larga de scaune pentru restaurant, scaune pentru bar si scaune directoriale.


Grație  meșteșugarilor noștri calificați, suntem capabili să producem piese remarcabile și unice , care transmit cele mai bune exemple de frumusete si gust. Gama noastra de produse cuprinde deasemenea mobilier pentru dormitor, camera de zi, sufragerie, dar, de asemenea, putem satisface orice alt tip de cerințe de mobilier.