Fotolii

  • Toate
  • Fotolii

Fotoliu Poltro 236

Detalii Tehnice Fotoliu Poltro 236 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Fotoliu Poltro 235

Detalii Tehnice Fotoliu Poltro 235 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Fotoliu Poltro 234

Detalii Tehnice Fotoliu Poltro 234 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Fotoliu Poltro 233

Detalii Tehnice Fotoliu Poltro 233 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Fotoliu Poltro 232

Detalii Tehnice Fotoliu  Poltro 232 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Fotoliu Poltro 231

Detalii Tehnice Fotoliu Poltro 231 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Fotoliu Poltro 230

Detalii Tehnice Fotoliu Poltro 230 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Fotoliu Bonna 229

Detalii Tehnice Fotoliu Bonna 229 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Fotoliu Rafi 228

Detalii Tehnice Fotoliu Rafi 228 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Fotoliu Rafi 227

Detalii Tehnice Fotoliu Rafi 227 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Fotoliu Rafi 226

Detalii Tehnice Fotoliu Rafi 226 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Fotoliu Rafi 225

Detalii Tehnice Fotoliu Rafi 225 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Fotoliu Rafi 224

Detalii Tehnice Fotoliu Rafi 224 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Fotoliu Rafi 223

Detalii Tehnice Fotoliu Rafi 223 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Fotoliu Brema 222/31

Detalii Tehnice Fotoliu Brema 222/31 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Fotoliu Victor 200/EI

Detalii Tehnice Fotoliu Victor 200/EI este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Fotoliu Relax 210/EI

Detalii Tehnice Fotoliul Relax 201/EI este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Demifotoliu Cezar 202/EI

Detalii Tehnice Demifotoliul Cezar 202/EI este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Fotoliu Miressa 200/2

Detalii Tehnice Fotoliul Miressa 200/2 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Fotoliu Brema 200/3

Detalii Tehnice Fotoliul Brema 200/3 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.