Mese

  • Toate
  • Mese
  • Mese Cafea

Masuta Cafea 455

Detalii Tehnice Masuta Cafea 455 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masa 368

Detalii Tehnice Masa 368 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 367

Detalii Tehnice Masa 367 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 366

Detalii Tehnice Masa 366 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 365

Detalii Tehnice Masa 365 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 364

Detalii Tehnice Masa 364 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 363

Detalii Tehnice Masa 363 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 362

Detalii Tehnice Masa 362 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 361

Detalii Tehnice Masa 361 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 360

Detalii Tehnice Masa 360 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 359

Detalii Tehnice Masa 359 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 358

Detalii Tehnice Masa 358 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 357

Detalii Tehnice Masa 357 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 356

Detalii Tehnice Masa 356 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 355

Detalii Tehnice Masa 355 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 354

Detalii Tehnice Masa 354 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 353

Detalii Tehnice Masa 353 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 352

Detalii Tehnice Masa 352 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 351

Detalii Tehnice Masa 351 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 350

Detalii Tehnice Masa 350 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 349

Detalii Tehnice Masa 349 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 348

Detalii Tehnice Masa 348 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 347

Detalii Tehnice Masa 347 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa 346

Detalii Tehnice Masa 346 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masuta Cafea 454

Detalii Tehnice Masuta Cafea 454 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 453

Detalii Tehnice Masuta Cafea 453 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 452

Detalii Tehnice Masuta Cafea 452 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 451

Detalii Tehnice Masuta Cafea 451 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 450

Detalii Tehnice Masuta Cafea 450 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 449

Detalii Tehnice Masuta Cafea 449 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 448

Detalii Tehnice Masuta Cafea 448 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 447

Detalii Tehnice Masuta Cafea 447 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 446

Detalii Tehnice Masuta Cafea 446 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 445

Detalii Tehnice Masuta Cafea 445 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 444

Detalii Tehnice Masuta Cafea 444 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 443

Detalii Tehnice Masuta Cafea 443 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 442

Detalii Tehnice Masuta Cafea 442 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 441

Detalii Tehnice Masuta Cafea 441 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 440

Detalii Tehnice Masuta Cafea 440 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 439

Detalii Tehnice Masuta Cafea 439 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 438

Detalii Tehnice Masuta Cafea 438 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 437

Detalii Tehnice Masuta Cafea 437 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 436

Detalii Tehnice Masuta Cafea 436 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 435

Detalii Tehnice Masuta Cafea 435 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 434

Detalii Tehnice Masuta Cafea 434 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 433

Detalii Tehnice Masuta Cafea 433 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 432

Detalii Tehnice Masuta Cafea 432 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 431

Detalii Tehnice Masuta Cafea 431 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 430

Detalii Tehnice Masuta Cafea 430 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 429

Detalii Tehnice Masuta Cafea 429 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 428

Detalii Tehnice Masuta Cafea 428 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 427

Detalii Tehnice Masuta Cafea 427 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 426

Detalii Tehnice Masuta Cafea 426 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 425

Detalii Tehnice Masuta Cafea 425 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea 424

Detalii Tehnice Masuta Cafea 424 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea Valeriana 423

Detalii Tehnice Masuta Cafea Valeriana 423 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra. Dimensiuni: Lungime: 120 Latime: 80 Inaltime: 45

Masuta Cafea Ana 422

Detalii Tehnice Masuta Cafea Ana 422 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea Gina 421

Detalii Tehnice Masuta Cafea Gina 421 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea Corina 420

Detalii Tehnice Masuta Cafea Corina 420 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea Andrei 419

Detalii Tehnice Masuta Cafea Andrei 419 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea David 418

Detalii Tehnice Masuta Cafea David 418 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea Alexandra 417

Detalii Tehnice Masuta Cafea Alexandra 417 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea Felix 416

Detalii Tehnice Masuta Cafea Felix 416 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea Simona 415

Detalii Tehnice Masuta Cafea Simona 415 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea Adriana 414

Detalii Tehnice Masuta Cafea Adriana 414 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea Claudia 413

Detalii Tehnice Masuta Cafea Claudia 413 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea Diana 412

Detalii Tehnice Masuta Cafea Diana 412 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea Alina 411

Detalii Tehnice Masuta Cafea Alina 411 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea Ileana 410

Detalii Tehnice Masuta Cafea Ileana 410 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea Mara 409

Detalii Tehnice Masuta Cafea Mara 409 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea Radu 408

Detalii Tehnice Masuta Cafea Radu 408 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra. Dimensiuni: Diametru: 60 sau 70 Inaltime: 75

Masuta Cafea Marcel 407

Detalii Tehnice Masuta Cafea Marcel 407 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra. Dimensiuni: Latime: 59 Lungime: 110 Inaltime: 50

Masuta Cafea Ioan 406

Detalii Tehnice Masuta Cafea Ioan 406 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra. Dimensiuni: Diametru: 70 Inaltime: 72

Masuta Cafea Carol 405

Detalii Tehnice Masuta Cafea Carol 405 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea Ferdinand 404

Detalii Tehnice Masuta Cafea Ferdinand 404 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea Daniela 403

Detalii Tehnice Masuta Cafea Daniela 403 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea Marco 402

Detalii Tehnice Masuta Cafea Marco 402 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea Ramona 401

Detalii Tehnice Masuta Cafea Ramona 401 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masuta Cafea Alfonso 400

Detalii Tehnice Masuta Cafea Alfonso 400 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Aceasta piesa de mobilier poate oferi un plus de gust si rafinament casei dumneavoastra.

Masa 345

Detalii Tehnice Masa 345 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Lungime: 180 Lungime extinsa: 400 (4 extensii x 55) Latime: 100

Masa 344

Detalii Tehnice Masa 344 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Lungime: 180 Latime: 85

Masa 343

Detalii Tehnice Masa 343 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Diametru: 100 sau 120 Lungime extensie: 40

Masa 342

Detalii Tehnice Masa 342 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Diametru: 100 sau 120 Lungime extensie: 38

Masa 341

Detalii Tehnice Masa 341 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Lungime: 100 Latime: 85

Masa 340

Detalii Tehnice Masa 340 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Diametru: 120

Masa 339

Detalii Tehnice Masa 339 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Lungime: 160 Latime: 90 Lungime extensie: 40 x 2

Masa 338

Detalii Tehnice Masa 338 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Lungime: 160 Latime:110 Lungime extensie: 50

Masa 337

Detalii Tehnice Masa 337 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Diametru: 110 Inaltime: 80 Lungime extensie: 40

Masa 336

Detalii Tehnice Masa 336 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Lungime: 180 Latime: 110 Inaltime: 80

Masa 335

Detalii Tehnice Masa 335 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Lungime: 100 Latime: 100 Inaltime: 80

Masa 334

Detalii Tehnice Masa 334 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Lungime: 180 Latime: 90 Inaltime: 80 Lungime extensie: 45

Masa 333

Detalii Tehnice Masa 333 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Diametru: 120

Masa 332

Detalii Tehnice Masa 332 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Lungime: 80 Latime:80 Lungime extensie: 120

Masa 331

Detalii Tehnice Masa 331 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Lungime: 100 Latime:100

Masa 330

Detalii Tehnice Masa 330 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Lungime: intre 90 si 200 Latime:intre 80 si 100 Se pot adauga extensii de lungime

Masa 329

Detalii Tehnice Masa 329 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Lungime: 160 Latime:90

Masa 328

Detalii Tehnice Masa 328 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Lungime: 160 Latime:110

Masa 327

Detalii Tehnice Masa 327 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Diametru: 120

Masa 326

Detalii Tehnice Masa 326 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Diametru: 120

Masa 325

Detalii Tehnice Masa 325 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Lungime: 160 Latime:110

Masa 324

Detalii Tehnice Masa 324 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Lungime: 180 Latime: 90 Inaltime: 80

Masa Ovala 323

Detalii Tehnice Masa Ovala 323 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Lungime: 110 Latime: 80

Masa 322

Detalii Tehnice Masa 322 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Lungime: 140 Latime: 80

Masa 321

Detalii Tehnice Masa 321 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Lungime: 160 Latime: 85

Masa 320

Detalii Tehnice Masa 320 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni: Lungime: 140 Latime: 85

Masa Flavio 301

Detalii Tehnice Masa Flavio 301 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa Vio 303

Detalii Tehnice Masa Vio 303 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa Miranda 304

Detalii Tehnice Masa Miranda 304 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa Botticelli 305

Detalii Tehnice Masa Botticelli 305 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa Mihai 306

Detalii Tehnice Masa Mihai 306 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa Monamur 307

Detalii Tehnice Masa Monamur 307 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa Emilia 318

Detalii Tehnice Masa Emilia 318 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Masa Elizabeth 316

Detalii Tehnice Masa Elizabeth 316 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.