Scaune

  • Toate
  • Băncuțe
  • Scaune
  • Scaune Bar
  • Scaune Birou
  • Taburete

Scaun Brianza 154

Detalii Tehnice Scaunul Brianza 154 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Scaun Capitol 153

Detalii Tehnice Scaunul Capitol 153 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Scaun Simex 152

Detalii Tehnice Scaunul Simex 152 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Scaun Casa Magica 151

Detalii Tehnice Scaunul Casa Magica 151 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Scaun Simsio 150

Detalii Tehnice Scaunul Simsio 150 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Scaun de Bar 510

Detalii Tehnice Scaunul de Bar 510 este un scaun ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client.

Scaun de Bar 509

Detalii Tehnice Scaunul de Bar 509 este un scaun ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client.

Scaun de Bar 508

Detalii Tehnice Scaunul de Bar 508 este un scaun ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client.

Scaun de Bar 507

Detalii Tehnice Scaunul de Bar 507 este un scaun ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client.

Scaun de Bar 506

Detalii Tehnice Scaunul de Bar 506 este un scaun ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client.

Taburet 916

Detalii Tehnice Taburetul 916 este o piesa de mobilier ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client.

Taburet 915

Detalii Tehnice Taburetul 915 este o piesa de mobilier ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client.

Taburet 914

Detalii Tehnice Taburetul 914 este o piesa de mobilier ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client.

Taburet 913

Detalii Tehnice Taburetul 913 este o piesa de mobilier ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client.

Taburet 912

Detalii Tehnice Taburetul 912 este o piesa de mobilier ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client.

Taburet 911

Detalii Tehnice Taburetul 911 este o piesa de mobilier ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client.

Taburet 910

Detalii Tehnice Taburetul 910 este o piesa de mobilier ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client.

Taburet 909

Detalii Tehnice Taburetul 909 este o piesa de mobilier ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client.

Taburet 908

Detalii Tehnice Taburetul 908 este o piesa de mobilier ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client.

Taburet 907

Detalii Tehnice Taburetul 907 este o piesa de mobilier ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client.

Taburet 906

Detalii Tehnice Taburetul 906 este o piesa de mobilier ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client.

Taburet 905

Detalii Tehnice Taburetul 905 este o piesa de mobilier ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client.

Taburet 904

Detalii Tehnice Taburetul 904 este o piesa de mobilier ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client.

Scaun Bonaparte 188

Detalii Tehnice Scaunul Bonaparte 188 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Scaun de Birou 616

Detalii Tehnice Scaunul de Birou 616 face parte din colectia de scaune directoriale si poate aduce un plus de eleganta biroului tau. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni H 80 P 67 L 61

Scaun de Birou 615

Detalii Tehnice Scaunul de Birou 615 face parte din colectia de scaune directoriale si poate aduce un plus de eleganta biroului tau. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni H 93 P 67 L 63

Scaun de Birou 614

Detalii Tehnice Scaunul de Birou 614 face parte din colectia de scaune directoriale si poate aduce un plus de eleganta biroului tau. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni H 104/94 P 48 L 59

Scaun de Birou 613

Detalii Tehnice Scaunul de Birou 613 face parte din colectia de scaune directoriale si poate aduce un plus de eleganta biroului tau. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni H 121/111 P 50 L 69

Scaun de Birou 612

Detalii Tehnice Scaunul de Birou 612 face parte din colectia de scaune directoriale si poate aduce un plus de eleganta biroului tau. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni H 99/89 P 48 L 58

Scaun de Birou 611

Detalii Tehnice Scaunul de Birou 611 face parte din colectia de scaune directoriale si poate aduce un plus de eleganta biroului tau. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni H 117/107 P 48 L 57

Scaun de Birou 610

Detalii Tehnice Scaunul de Birou 610 face parte din colectia de scaune directoriale si poate aduce un plus de eleganta biroului tau. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni H 117/107 P 49 L 64

Scaun de Birou 609

Detalii Tehnice Scaunul de Birou 609 face parte din colectia de scaune directoriale si poate aduce un plus de eleganta biroului tau. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni H 120/110 P 47 L 56

Bacuta 671

Detalii Tehnice Bancuta 671 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Bancuta 670

Detalii Tehnice Bancuta 670 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Bancuta 669

Detalii Tehnice Bancuta 669 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Bancuta 668

Detalii Tehnice Bancuta 668 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Bancuta 667

Detalii Tehnice Bancuta 667 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Bancuta 666

Detalii Tehnice Bancuta 666 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Bancuta 665

Detalii Tehnice Bancuta 665 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Bancuta 664

Detalii Tehnice Bancuta 664 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Bancuta 663

Detalii Tehnice Bancuta 663 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Bancuta 662

Detalii Tehnice Bancuta 662 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Bancuta 661

Detalii Tehnice Bancuta 661 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Bancuta 660

Detalii Tehnice Bancuta 660 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Bancuta 659

Detalii Tehnice Bancuta 659 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Bancuta 658

Detalii Tehnice Bancuta 658 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Bancuta 657

Detalii Tehnice Bancuta 657 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Bancuta 656

Detalii Tehnice Bancuta 656 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Bancuta 655

Detalii Tehnice Bancuta 655 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Bancuta 654

Detalii Tehnice Bancuta 654 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Bancuta 653

Detalii Tehnice Bancuta 653 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Bancuta 652

Detalii Tehnice Bancuta 652 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Bancuta 651

Detalii Tehnice Bancuta 651 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Bancuta 650

Detalii Tehnice Bancuta 650 este o piesa de mobilier din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Taburet 903

Detalii Tehnice Taburetul 903 este o piesa de mobilier ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni HS 48 P 36 L 36

Taburet 902

Detalii Tehnice Taburetul 902 este o piesa de mobilier ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni HS 42 P 45 L 32

Taburet 901

Detalii Tehnice Taburetul 901 este o piesa de mobilier ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni HS 42 P 45 L 32

Scaun de Bar 505

Detalii Tehnice Scaunul de Bar 505 este un scaun ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni H 139 HS 80 P 47 L 47

Scaun de Bar 504

Detalii Tehnice Scaunul de Bar 504 este un scaun ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni H 136 HS 80 P 47 L 47

Scaun de Bar 503

Detalii Tehnice Scaunul de Bar 503 este un scaun ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni H 113 HS 71 P 46 L 45

Scaun de Bar 502

Detalii Tehnice Scaunul de Bar 502 este un scaun ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni H 136 HS 80 P 47 L 47

Scaun de Bar 501

Detalii Tehnice Scaunul de Bar 501 este un scaun ce poate aduce un plus de eleganta si rafinament locatiei tale. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni H 113 HS 71 P 46 L 45

Scaun de Birou 608

Detalii Tehnice Scaunul de Birou 608 face parte din colectia de scaune directoriale si poate aduce un plus de eleganta biroului tau. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni H 106 HS 45 P 54 L 65

Scaun de Birou 607

Detalii Tehnice Scaunul de Birou 607 face parte din colectia de scaune directoriale si poate aduce un plus de eleganta biroului tau. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni H 84 HS 45 P 59 L 54

Scaun de Birou 606

Detalii Tehnice Scaunul de Birou 606 face parte din colectia de scaune directoriale si poate aduce un plus de eleganta biroului tau. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni H 108 HS 45 P 56 L 63

Scaun de Birou 605

Detalii Tehnice Scaunul de Birou 605 face parte din colectia de scaune directoriale si poate aduce un plus de eleganta biroului tau. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni H 103 HS 45 P 54 L 51

Scaun de Birou 604

Detalii Tehnice Scaunul de Birou 604 face parte din colectia de scaune directoriale si poate aduce un plus de eleganta biroului tau. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni H 100 HS 45 P 54 L 59

Scaun de Birou 603

Detalii Tehnice Scaunul de Birou 603 face parte din colectia de scaune directoriale si poate aduce un plus de eleganta biroului tau. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni H 108 HS 45 P 54 L 65

Scaun de birou 602

Detalii Tehnice Scaunul de Birou 602 face parte din colectia de scaune directoriale si poate aduce un plus de eleganta biroului tau. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni H 108 HS 45 P 54 L 65

Scaun de birou 601

Detalii Tehnice Scaunul de Birou 601 face parte din colectia de scaune directoriale si poate aduce un plus de eleganta biroului tau. Acesta este fabricat din lemn masiv si se poate personaliza in culorile si materialele alese de client. Dimensiuni H 130 HS 45 P 54 L 65

Scaun Leopoldo 180

Detalii Tehnice Scaunul Leopoldo 180 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Scaun Traforata Imperial cu brat 139

Detalii Tehnice Scaunul Traforata Imperial cu brat 139 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 117 HS 45 P 50 L 54

Scaun Luigi 182

Detalii Tehnice Scaunul Luigi 182 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Scaun Brianzola 140

Detalii Tehnice Scaunul Brianzola 140 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 100 HS 45 P 46 L 54

Scaun Parigina 181

Detalii Tehnice Scaunul Parigina 121 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Scaun Traforata Americana cu brat 101

Detalii Tehnice Scaunul Traforata Americana cu brat 101 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 103 HS 45 P 50 L 58

Scaun Felicia 146

Detalii Tehnice Scaunul Felicia 146 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Acest model de scaun clasic este sculptat pe fata si pe spate.

Scaun Moana 145

Detalii Tehnice Scaunul Moana 145 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.Acest model de scaun clasic este sculptat pe fata si pe spate.

Scaun Monica 103

Detalii Tehnice Scaunul Monica 103 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 108 HS 45 P 43 L 47

Scaun Foglia 104

Detalii Tehnice Scaunul Foglia 104 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 103 HS 45 P 44 L 47

Scaun Nicoletta 107

Detalii Tehnice Scaunul Nicoletta 107 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 104 HS 45 P 44 L 49

Scaun Gloria 108

Detalii Tehnice Scaunul Gloria 108 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 99 HS 45 P 47 L 47

Scaun Ivea 183

Detalii Tehnice Scaunul Ivea 183 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Scaun Versailles 109

Detalii Tehnice Scaunul Versailles 109 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 105 HS 45 P 47 L 47

Scaun Alina 110

Detalii Tehnice Scaunul Alina 110 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 102 HS 45 P 47 L 47

Scaun Emma 111

Detalii Tehnice Scaunul Emma 111 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 101 HS 45 P 45 L 49

Scaun Veneziana 112

Detalii Tehnice Scaunul Veneziana 112 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 104 HS 45 P 47 L 47

Scaun Ioana 113

Detalii Tehnice Scaunul Ioana 113 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 101 HS 45 P 44 L 49

Scaun cu Brat Ioana 114

Detalii Tehnice Scaunul cu Brat Ioana 114 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 101 HS 45 P 50 L 55

Scaun Bidermaier 115

Detalii Tehnice Scaunul Bidermaier 115 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 90 HS 45 P 40 L 45

Scaun Giulia 116

Detalii Tehnice Scaunul Giulia 116 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 117 HS 45 P 47 L 49

Scaun Traforata Americana 117

Detalii Tehnice Scaunul Traforata Americana 117 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 107 HS 45 P 48 L 46

Scaun cu Brat Brianzola 118

Detalii Tehnice Scaunul cu Brat Brianzola 118 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 102 HS 45 P 52 L 60

Scaun Roxana 119

Detalii Tehnice Scaunul Roxana 119 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 98 HS 45 P 45 L 48

Scaun Giotto 120

Detalii Tehnice Scaunul Giotto 120 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 98 HS 45 P 41 L 46

Scaun Andrea 122

Detalii Tehnice Scaunul Andrea 122 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 112 HS 45 P 52 L 51

Scaun Traforata 127

Detalii Tehnice Scaunul Traforata 127 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 107 HS 45 P 47 L 47

Scaun Traforata cu brate 128

Detalii Tehnice Scaunul Traforata cu brate 128 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 107 HS 45 P 50 L 54

Scaun Eda sau Scaun Eda cu brate 129

Detalii Tehnice Scaunul Eda sau Scaun Eda cu brate 129 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 102 HS 45 P 55 L 60

Scaun Adelina 130

Detalii Tehnice Scaunul Adelina 130 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 98 HS 45 P 47 L 47

Scaun Luigi 16 cu brat 132

Detalii Tehnice Scaunul Luigi 16 cu brat 132 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 98 HS 45 P 50 L 56

Scaun Luigi 16 125

Detalii Tehnice Scaunul Luigi 16 125 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 98 HS 45 P 47 L 48

Scaun Manuel 135

Detalii Tehnice Scaunul Manuel 135 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 99 HS 45 P 50 L 50

Scaun Medaglion 136

Detalii Tehnice Scaunul Medaglion 136 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 99 HS 45 P 47 L 47

Scaun Medaglion Foglia 137

Detalii Tehnice Scaunul Medaglion Foglia 137 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 103 HS 45 P 47 L 47

Scaun Impero 105

Detalii Tehnice Scaunul Impero 105 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 93,5 HS 47 P 40 L 42

Scaun Ramona 138

Detalii Tehnice Scaunul Ramona 138 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 106 HS 45 P 53 L 51

Scaun Madalina 106

Detalii Tehnice Scaunul Madalina 106 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 116 HS 45 P 45 L 51

Scaun Vitra 131

Detalii Tehnice Scaunul Vitra 131 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 101 HS 45 P 54 L 50

Scaun Geo 133

Detalii Tehnice Scaunul Geo 133 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 97 HS 45 P 60 L 52

Scaun Rieti 185

Detalii Tehnice Scaunul Rieti 185 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Scaun Ranete 184

Detalii Tehnice Scaunul Ranete 184 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Scaun Fino 186

Detalii Tehnice Scaunul Fino 186 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Scaun Olimpia 160

Detalii Tehnice Scaunul Olimpia 160 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Scaun Mateus 141

Detalii Tehnice Scaunul Mateus 141 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 100 HS 45 P 46 L 48

Scaun Liza 126

Detalii Tehnice Scaunul Liza 126 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 98 HS 45 P 47 L 47

Scaun Eliza 124

Detalii Tehnice Scaunul Eliza 124 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 100 HS 45 P 48 L 48

Scaun Ana 121

Detalii Tehnice Scaunul Ana 121 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 98 HS 45 P 47 L 50

Scaun 3Archi 110

Detalii Tehnice Scaunul 3Archi 110 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 116 HS 45 P 46 L 47

Scaun Madalin 143

Detalii Tehnice Scaunul Madalin 143 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 104 HS 45 P 47 L 47

Scaun Madalina 144

Detalii Tehnice Scaunul Madalina 144 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului. Dimensiuni H 104 HS 45 P 47 L 47

Scaun Vienna 286

Detalii Tehnice Scaunul Vienna 286 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Scaune Simple 187

Detalii Tehnice Scaunele simple 187 sunt produse din lemn masiv si se pot personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Scaun Andrada 194

Detalii Tehnice Scaunul Andrada 194 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Scaun Marco 193

Detalii Tehnice Scaunul Marco 193 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Scaun Edison 192

Detalii Tehnice Scaunul Edison 192 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Scaun Ovalina 191

Detalii Tehnice Scaunul Ovalina 191 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Scaun Aristotel 190

Detalii Tehnice Scaunul Aristotel 190 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.

Scaun Marelo 189

Detalii Tehnice Scaunul Marelo 189 este din lemn masiv si se poate personaliza la culorile si materialele in functie de cerintele clientului.